Tuesday, December 20, 2016

Kulttuurihistoriaa ja historiaa heikkopäisille? Apua luku- ja ymmärrysharjoituksin: Kirkkojen seinillä on Ryssänmaan tsaarien tapa kirjata ukaasinsa suuriruhtinaan maan kansalaisille: Minä Ryssänmaan tsaari. Nämä käskyt luettiin kokonaisessa Suomessa Terijoelta Viipuriin Salla-Kuusamoon Rajajooseppiin


Kulttuurihistoriaa ja historiaa heikkopäisille? Apua luku- ja ymmärrysharjoituksin: Kirkkojen seinillä on Ryssänmaan tsaarien tapa kirjata ukaasinsa suuriruhtinaan maan kansalaisille: Minä Ryssänmaan tsaari. 

Nämä käskyt luettiin kokonaisessa Suomessa Terijoelta Viipuriin Salla-Kuusamoon Rajajooseppiin

Samoin Tampereen sipulikirkko oli vielä yleisessä kielenkäytössä 1990-luvulla "Ryssänkirkko". Nyt se on olevinaan "ortodoksikirkko". Muistakaamme että ortodoksisuus oli nimenomaan venäläistämiskeino tai kuten ko aikaan sanottiin suuriruhtinaan aikaan "ryssittämiskeino".


Vuodet vierivät yllä kuva Seppo Lehdosta 5.9.2016 ja alla 3.5.2008Seppo Lehto on käytettävissä Tampereen ja kokonaisen Suomen puolesta kuntavaaleissa 2017 jälleen: Suomi suomalaisille, matuinvaasiot estettävä kuntakohtaisesti Tampereelta Terijoelle ja Petsamoon.

-------------------------------
http://tampereen-puolesta.blogspot.fi/
----------------------------------------


Itsenäisyyspäivää 6.12.2016 vietimme kokonaisen Suomen puolesta soihtukulkueena Kansalaistorilta Töölöntorille, missä soihtukulkue kasvoi yli 3500 henkeä kasvaneeksi kulkueeksi sotiemme miehittäjä-Ryssän vastaisissa taistoissa kuolleiden muistoa kunnioittamaan ja vaatien miehitettyjen alueidemme palauttamista takaisin Suomelle kuten muillekin miehittäjä-Ryssän riistämille kansoille ja kansakunnille.Helsingin Hietaniemen hautausmaa itsenäisyyspäivän kynttilöiden valaisemana:


--------------------


Kuntavaaliehdokaana aidon tamperelaisuuden ja mustan makkaran puolesta: Ei islamille ja matuinvaasioille, saati niiden rahoittamiselle euroakaan.

------------
Suomi suomalaisille ja miehitetyt alueemme takaisin kansakunnallemme
------------------------------
------------